Terug

Van sollicitatie naar je eerste werkdag

P&O Service centrum

Ben je aangenomen als medewerker, gast of stagiaire van het UMC Utrecht?

Het P&O Service Centrum van het UMC Utrecht gaa...

Werkwinkel

Word je aangenomen als flexwerker, dan regelt de werkwinkel je aanstelling.

Contactgegevens
Werkwinkel@umcutrecht.nl
088 75 57501

Handleiding indiensttreding

Als je bent aangenomen krijg je een e-mail van het P&O Service Centrum met het verzoek om formulieren in te vullen en documenten in te leveren. In de handleiding indiensttreding staat extra uitleg wat er precies van je gevraagd wordt. Je hoeft nog niets te doen zolang je geen mail hebt gekregen van het P&O Service Centrum.

Centraal Introductieprogramma

Het UMC Utrecht heeft een centraal introductieprogramma voor al zijn nieuwe medewerkers, stagiaires, externe medewerkers en vrijwilligers. Deelname is verplicht. Je wordt door het P&O Service Centrum uitgenodigd voor de introductiedagen. Afhankelijk van je functie volg je één of meer dagdelen.

Reiskosten declareren voor sollicitanten

Ben je op sollicitatiegesprek geweest, dan heb je recht op vergoeding van de reiskosten en voor de aanvraag van de Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Zodra je dienst bent kun je die kosten online via ons personeelsportaal declareren.

Ook als je niet bent aangenomen heb je recht op vergoeding van de reiskosten voor het sollicitatiegesprek.  Je kunt de reiskosten declareren via het declaratieformulier sollicitanten. Het formulier moet ondertekend worden door de leidinggevende met wie je gesproken hebt. Daarna stuur je het op naar onze crediteurenadministratie.

Declaratieformulier reiskosten sollicitanten 
(alleen als je NIET bent aangenomen)