Nieuwe medewerkers

Ga je binnenkort werken bij het UMC Utrecht? Welkom nieuwe collega! Op deze site vind je informatie die van belang is voor nieuwe medewerkers, gasten, leerlingen en stagiaires.

Maatregelen coronavirus

In Europa zijn steeds meer patiënten besmet met het nieuwe coronavirus (COVID-19). Het UMC Utrecht is goed voorbereid op de komst van patiënten met het nieuwe coronavirus.

Heb jij als nieuwe medewerker vragen over het coronavirus en wat dat voor jou nieuwe werkplek betekent? Kijk eerst op de website en neem daarna eventueel contact op met jouw leidinggevende of het P&O service centrum.

Lees meer

Van sollicitatie naar je eerste werkdag

Je hebt gehoord dat je bent aangenomen, maar je bent nog niet in dienst. Op deze pagina staat uitleg over het indiensstredingsproces en het introductieprogramma. Bij het P&O Service Centrum kun je terecht met al je vragen over het indiensstredingsproces.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van het UMC Utrecht zijn geregeld via de Cao umc. Op deze pagina informatie over de Cao umc, de kansen die je krijgt om je verder professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, de cao à la carte regelingenen en de reiskostenregeling.

Je eerste werkdag, en daarna

Is het je eerste dag?  Op deze pagina staat informatie over inloggen op de webmail en intranet, en zaken die je de eerste dagen in het personeelsportaal moet regelen.

Extra's voor UMC medewerkers

Extra's

Het UMC Utrecht biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast de Cao umc zijn er veel extra voorzieningen voor medewerkers, zoals een eigen kinderdagverblijf, een eigen zorgverzekering, korting bij het sporten, enzovoort.

Lees meer

Verkeer, vervoer, route

Op deze pagina vind je informatie over de route naar het UMC Utrecht, de parkeergarages en de plattegrond van het gebouw. Ook vind je hier informatie over het U-OV gemak regioabonnement. Met deze pas kan je treinen en bussen in de regio Utrecht voor een heel voordelig tarief.

Leerlingenverpleegkundigen

Ga je bij het UMC Utrecht aan de slag als leerling verpleegkundige? Op deze pagina staat extra informatie.

Artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en promovendi

Hier vind je een aantal links die van belang zijn voor medewerkers van het UMC Utrecht die promotie-onderzoek gaan doen of die een aanstelling krijgen als arts in opleiding tot specialist (AIOS).

Flexwerkers

Flexwerkers (oproepkrachten) werken bij het UMC Utrecht volgens de Cao umc. Op de pagina voor flexwerkers staat informatie over hoe je wordt opgeroepen en hoe je wordt uitbetaald. Verder heb je dezelfde arbeidsvoorwaarden als andere medewerkers. Aandachtspunten voor flexwerkers staan in een GROEN KADER .

Externe medewerkers

Op deze pagina staat het declaratieformulier derden. Hiermee kunnen gastmedewerkers en externe medewerkers een declaratie indienen bij het UMC Utrecht. Er staat ook een Quick Reference Card met extra uitleg.